how to build a website for free

Pratite nas!

Mobirise

ŠTA MI RADIMO

Šta vam nudi Perun

Perun vam prvenstveno nudi priliku da zavolite streličarstvo. U toku osnovne školice streličarstva imaćemo vremena da se upoznamo i odgonetnemo šta je to što vas je uopšte i privuklo. Svako ima svoje razloge, a mi smo tu da pomognemo da se ciljevi ostvare. U našem klubu nema mrguda ni smarača. Ono što vam nudimo jeste zapravo dobro streličarstvo u dobroj i prijatnoj atmosferi.

Naša uloga

Mi smo tu da vam pokažemo osnove streličarstva i uvedemo u trenažni proces. Ispravljamo greške, pratimo vaš napredak, motivišemo kad vam baš i nije najbolji dan, razvijamo se zajedno sa vama... U kasnijoj fazi, pripremaćemo vas za takmičarske nastupe i savetovati u vezi s nabavkom lične opreme. 

Takmičenja

Takmičenja koja nas najviše zanimaju i za koja smatramo da vas možemo odlično pripremiti su uglavnom 3D turniri. Pored gađanja stilom golog luka u Perunu gađamo i olimpik stilom. Olimpik stil je više zastupljen u sistemu takmičenja u Srbiji i ukoliko se pokažete kao dobar "nišandžija" na našim treninzima veoma rado ćemo vas uputiti kod nekog od naših veoma dragih kolega na usavršavanje.

Druženje

Dosta često treninge izvodimo u prirodi. Tada, pored streličarstva volimo da se oprobamo u drevnim alhemijskim procesima kulinarstva, razmenjujemo znanja i iskustva iz različitih životnih disciplina...
Dobro druženje je pun pogodak.

Mobirise
SU Perun

Novi Sad

Kontakt

Email: perun@perunovi.com
Tel: +381 64 328 5455                    
Tel: +381 62 8010 652
Web: perunovi.com

Mudrosti

Bolje ispasti budala nego iz voza
Ne veruj ženi koja laže
Pogodak je bolji od promašaja

© Copyright 2018 Perun - All Rights Reserved